Curry'nin 'The Last Dance' Yorumu: 'Dönemler Çok Farklıymış'

Golden State Warriors'un yıldız oyuncusu Stephen Curry, The Last Dance belgeselinden liderliğin ne demek olduğunu anladığını söyledi.

29.04.2020-12:22 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-12:16) Curry'nin 'The Last Dance' Yorumu: 'Dönemler Çok Farklıymış'
Golden State Warriors'un yıldız oyuncusu Stephen Curry, The Last Dance belgeselinden liderliğin ne demek olduğunu anladığını söyledi.

Tıpkı dünyadaki her sporsever, Curry de Michael Jordan ve Chicago Bulls'u anlatan The Last Dance belgeselini severek takip ediyor.

Curry, "The Rory & Carson Podcast"'e misafir oldu ve yeni öğrendikleriyle beraber hikayelerden ne kadar zevk aldığından bahsetti:

"MJ belgeseli abi... Dönemler çok farklıymış. Geçmişte daha çok gizem varmış. Michael Jordan, Scottie Pippen ve Dennis Rodman, televizyonda görünüyorlar, bir maç izliyorsunuz, herkes oyuna giriyor ve her şeyini veriyor, sonra bir sonraki maça kadar onları pek görmüyor veya duymuyorsunuz."

"Tüm o drama ve yaşadıkları deneyimleri, gerçekten içinde değilseniz, pek bilmiyormuşsunuz. Bu son beş yıl içinde Warriors ile yaşadıklarımız, tepede kalmaya çalışmamız ve bu tür şeylerle ilgili birçok karşılaştırma oluyordu."

"Yani aslında liderlik hakkında çok şey öğreniyorum. Ayrıca profesyonel sporcular olarak bizden talep edilen şeyleri de görüp, durumu takdir ediyorsunuz. Ortaya koyulan emeği anlıyorum, ama aynı zamanda spot ışığında olmakla uğraşmak zorunda olduğunuz her şeyi de anlıyorum. Delice bir şey."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal