Chelsea’den Kante Kararı!

İngiltere'de takımlar idmanlara tekrardan başlarken, Chelsea'nin Fransız futbolcusu N'Golo Kante, idmanlarda yer almayı kabul etmedi. Chelsea yönetimi, Kante ile ilgili tarihe geçecek bir karar aldı.

22.05.2020-09:55 - (Son Güncelleme: 22.05.2020-09:53) Chelsea’den Kante Kararı!

İngiltere Premier Lig’de yeni tip coronavirüsü (Covid-19) salgını sonrası durdurulan sezona tekrardan başlamaya hazırlanan kulüpler, idmanlarına başladı. Bu kulüpler içerisinde bulunan Chelsea’de, coronavirüsüne ilk yakalanan kişilerden biri olan Fransız futbolcu N'Golo Kante, kulübün idman tesislerine geldi. Fakat sağlık durumu ile ilgili tedirginliği süren ve idmanlara çıkmayı kabul etmeyen Kante, tesislerden giderek evine geri döndü.

Kante’ye ceza kesilip kesilmeyeceği merak konusu olurken, Chelsea’den Fransız yıldız ile ilgili daha önce görülmemiş bir karar verildi. Chelsea yönetimi, teknik ekibin de pozitif görüş belirtmesi üzerine, Kante’ye sezonun devamında da izin verdi. Kante’ye, kendisini yeniden futbol oynamak için psikolojik açıdan iyi hissedene kadar evinde kalması belirtildi.

Kardeşini 2018 senesinde kalp krizi sebebiyle kaybeden Kante’nin, psikolojik açıdan hazır olmadığına karar veren Chelsea yönetimi, Fransız futbolcuya tam destek sağladı.

Futbolcuların geri kalanı ise idmanlarına devam etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal