Chelsea'den Barcelona Çıkarması!

İngiltere Premier Lig devlerinden Chelsea, kontratı Barcelona'da olan Philippe Coutinho'yu yaz transfer sezonunda kadrosuna katmayı planlıyor.

01.05.2020-17:06 - (Son Güncelleme: 01.05.2020-17:04) Chelsea'den Barcelona Çıkarması!

Barcelona'nın iki sezon önce 145 milyon euro bonservis ücretiyle Liverpool'dan transfer ettiği fakat beklenen performansı gösterememesinden ötürü Bayern Münih'e kiralanan Philippe Coutinho'ya İngiltere Premier Lig’den sürpriz talip çıktı. Chelsea, yıldız futbolcuyu yaz transfer sezonunda Premier Lig'e geri getirmek için çalışmalara başladı. İngiliz medyasına göre Paris Saint-Germain, Inter, Manchester United gibi devlerin de takibinde olan Brezilyalı için Chelsea, 90 milyon Euro'yu vermeye kararlı.

BARCELONA GÖNDERMEKTE KARARLI

Liverpoal'a 27 yaşındaki futbolcu için 145 milyon euro ödeyen İspanyol temsilcisi, daha sonra 25 karşılaşma için 5 milyon euro, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı karşılaşmalardan ötürü de İngiliz kulübüne 10 milyon Euro ek para vermek durumunda kalmıştı. Katalan devinin kasasından şu zamana kadar toplam 160 milyon Euro çıktı. Eğer Coutinho kulübe tekrar döner ve Barcelona ile 24 karşılaşmaya daha çıkarsa bu Liverpool'a 20 milyon Euro daha verilmesi demek.

Söz konusu giderleri de göz önünde alacak olan Barça, uygun bir teklif verilmesi durumunda başarılı oyuncuyu takımdan göndermeye sıcak bakıyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal