Chelsea, Conte Yerine O İsmi İstiyor!

Bu sezon ortaya koyduğu performansla kötü bir sezon geçiren Premier Lig’in son şampiyonu Chelsea, başarısızlığın faturasını İtalyan menajer Antonio Conte’ye kesti. İddialara göre maviler, sezon sonunda Antonio Conte ile yollarını ayıracak.

13.04.2018-11:56 - (Son Güncelleme: 13.04.2018-11:52) Chelsea, Conte Yerine O İsmi İstiyor!

Geçtiğimiz sezon takımı şampiyonluğa taşıyan ancak bu sezon sergilenen performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Chelsea’de yönetim sezon sonunda menajer Antonio Conte’nin görevine son vermeyi planlıyor.

İtalyan menajer yaptığı açıklamalarda sözleşmesinin sonuna dek Chelsea'de kalacağını belirtsede, İngiliz basını, İtalyan teknik adamın ardından takımın başına getirilecek ismi açıkladı.

Mirror’un yaptığı habere göre; Chealsea yönetimi, sezon sonunda Antonio Conte'den boşalan göreve bu sezon takımına oynattığı futbolla Avrupa takımlarının dikkatini çeken Napoli'nin teknik direktörü Maurizio Sarri’yi getirmek istiyor.

İtalyan teknik adam dışında Chelsea’nin menajer adayları arasında Luis Enrique ve Allegri'nin de adının geçtiği belirtilirken, adaylar arasında en kuvvetli ismin Sarri olduğu ifade edildi.

Tecrübeli teknik adam Sarri, takımına oynattığı göze hoş gelen futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla Serie A Ligi’nde yıllardır şampiyonluk yaşayan Juventus'un egemenliğini sonlandırmaya en yakın aday olarak gözüküyor.

Sözleşmesi 31 Mayıs 2020 tarihinde sona erecek Sarri'nin kontratında 7 milyon sterlinlik bir çıkış bedeli bulunuyor. Chelsea Başkanı Roman Abramovic'in fesih bedelini ödeyerek Sarri'yi önümüzdeki sezon göreve getireceği öne sürüldü.

Bu sezon 31 haftası oynanan Serie A Ligi’nde Napoli, aldığı 77 puanla 81 puanlı lider Juventus'un ardından 2. sırada takibini sürdürürken, Chelsea ise topladığı 57 puanla ligde 5. sırada bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal