Cevad Prekazi, Younes Belhanda'yı Topa Tuttu!

Galatasaray'ın efsane oyuncularından Cevad Prekazi, sarı- kırmızılı kulübün transfer gündeminde olan Mert Hakan Yandaş için övgü dolu cümleler kullandı.

04.05.2020-17:12 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-17:10) Cevad Prekazi, Younes Belhanda'yı Topa Tuttu!

Galatasaray'ın efsane oyuncularından Cevad Prekazi, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Açıklama yapan Prekazi, "Galatasaray bence 1 numara; çünkü Avrupa'dan Türkiye'ye iki kupa getirdi. Avrupa'da kupa kazanırsa Türk futbolu ilerler. Bunu şu ana kadar Galatasaray yaptı" şeklinde konuştu.

‘MERT HAKAN, BELHANDA'DAN 10 KAT DAHA İYİ OYUNCU’

Prekazi, "Mert Hakan Yandaş mükemmel bir oyuncu. Galatasaray'a karşı çok iyi oynadı. Galatasaray'a mutlaka çok faydası olacak. Belhanda'dan 10 kat daha iyi oyuncu. Galatasay müthiş bir oyuncu alıyor" ifadelerini kullandı.

'BELHANDA NE ZAMAN 11'DE GALATASARAY, 10 KİŞİ BAŞLIYOR MAÇA'

Galatasaray'ın Belhanda'nın 11'de oynadığı karşılaşmalarda bir eksik olduklarını vurgulayan Cevad Prekazi, "Belhanda ne zaman 11'de Galatasaray, 10 kişi başlıyor maça. Ben Galatasaray'da oynamış bir eski futbolcu olarak bunu söylüyorum. Ne koşuyor ne top alıyor ne mücadele ediyor. Hep saklanıyor. Bana göre sıfır bir futbolcu. Peki nasıl Galatasaray'da oynuyor. Bunu gerçekten anlamıyorum" dedi.

'BENCE FALCAO FUTBOLUN DOKTORU'

Radamel Falcao'nun sayılı forvetlerinden bir tanesi olduğunu belirten Prekazi, "Bence Falcao futbolun doktoru. Bu sezon sakatlıklar nedeniyle şansız bir sezon geçirdi. Ama sabretmek gerek. Gerçekten büyük bir futbolcu ve Galatasaray'a büyük başarı getirir" diye dile getirdi.

'LİVERPOOL'UN BU TRANSFERİ BİTİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM'

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır'ın Liverpool'a transferinin olacağını aktaran Galatasaray efsanesi, "Ben Liverpool'un bu transferi bitirdiğini düşünüyorum. Ben aynı zamanda bir Liverpool taraftarıyım. Liverpool'da olan her şeyi takip ediyorum. Uğurcan bence Liverpool'da oynayacak" değerlendirmesinde bulundu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal