Bülent Uygun: 'Ortak Yolu Bulmalıyız'

Süper Lig takımlarından Yukatel Denizlispor'un teknik adamı Bülent Uygun, coronavirüs salgını sebebiyle antrenmanları bir defa daha ertelediklerini ve 6 nisanda bir araya geleceklerini söyledi.

02.04.2020-12:59 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-12:55) Bülent Uygun: 'Ortak Yolu Bulmalıyız'
Oyunculara verdikleri çalışma programları doğrultusunda evlerinde idman yaptırdıklarını belirten Uygun, "Türkiye'de de herkes bu şekilde futbolcuların formda kalacağını düşünüyor. Bu doğru değil. Formda kalmazlar. Aksine her geçen gün formlarından kayıp yaşarlar. Verdiğimiz antrenmanların çok fazla futbola yönelik bir çalışma metodu olmadığını söyleyebilirim. Bir sporcu sadece aktif dinlenme dediğimiz çalışmayı yapmış oluyor. Bundan dolayı futbolcuların çok fazla formunu koruduğu söylenemez. Bunun için en az 21 güne ihtiyaç olacak. Bu açığı kapatmak zorunda kalacağız" sözlerini söyledi.

'BU KONUYU ORTAK PLANLAMAMIZ GEREK'

Oyuncuların bu dönemden sonra adaleden sakatlık yaşabileceklerini belirten Bülent Uygun, "Oyuncuları ne kadar evde çalışırlarsa çalışsınlar, diyelim ki haftaya başlıyoruz; futbolcularımız müsabaka oynayamaz. Türkiye Futbol Federasyonu bu süreci doğru yönetmek ve planlamak zorunda. Telekonferans yönetimiyle teknik adamlarla yapılacak toplantılarla ortak yolu bulmak durumundayız. Bu konuyu ortak planlamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal