Buffon'dan Flaş Karar!

Juventus’un tecrübeli file bekçisi Gianluigi Buffon, 17 yıldır forma giydiği ve takım kaptanlığını yaptığı Juventus'tan ayrılacağını açıkladı.

17.05.2018-14:39 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-14:39) Buffon'dan Flaş Karar!
İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un 40 yaşındaki file bekçisi, 17 yıldır formasını taşıdığı Juventus’tan ayrılarak gelecek sezon farklı bir takımda forma giyeceğini belirtti.

Futbolu bırakmayacağını belirten deneyimli eldiven, gelecek sezon başka bir ülkede futbol hayatına devam edeceğini söyledi.

40 yaşındaki Buffon, bir basın toplantısı düzenleyerek medya mensuplarına açıklamalarda bulundu. İtalyan file bekçisi, “Bu benim için özel bir gün. Huzur içinde takımdan ayrılıyorum. Chiellini benim yerime kaptan olacak. Güzel bir yolculuktu” şeklinde konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

Gianluigi Buffon Juventus ile son karşılaşmasına çıkacağını vurgularken şunları söyledi: "Cumartesi günü Juventus'la son maçıma çıkacağım. Bu harika macerayı sonlandırmanın en iyi yolu bu sanırım. İki kupa kazanarak bitirmek önemli."
Buffon sözlerini şöyle sürdürdü; "Bazı heyecan verici teklifler geldi. Hem saha içinde hem saha dışında. Başkan Agnelli sahada kalmanın en önemli şey olduğunu vurguladı. Parma'ya dönmek romantik bir çocukluk hayali ama bundan daha fazlası değil ve olmayacak. Juventus'ta bir devrin sonu olduğunu düşünmem korkunç bir durum olur ve Juve'de oynadığım 17 yılımı hiç eder. Kulüp bensiz de kazanmaya devam edecek ve muhtemelen benim dönemimde olduğundan çok daha başarılı olacak. Buna eminim."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal