Brezilyalı Kadın Hakem Fernanda Colombo Futbolcuyu Trolledi, Sosyal Medyayı Güzelliğiyle Salladı!

Brezilyalı kadın hakem futbolcuya kırmızı kart gösterecek gibi elini arka cebine götürdü.. Tam kart göstereceği beklenirken mendilini çıkarttı kendi terini sildi.

26.06.2019-12:01 - (Son Güncelleme: 26.06.2019-12:04)

Sosyal medya bu kadın hakemi konuşuyor. Ekvator ligi'nde Costa ile Sierra arasında oynanan karşılaşmada sahalarda ender rastlanan bir olay gerçekleşti.

Maç normal bir şekilde devam ederken aniden maçı durdurarak sahada bir futbolcuyu yanına çağıran kadın hakem Fernanda Colombo, kart gösterir gibi yapıp elini arka cebine götürdü.. Herkes kart göstermesini beklerken o arka cebinden mendil çıkartıp terini sildi ve oyuncuya gülümseyerek göz kırptı.

Oyuncuyu Trolleyip Göz Kırptı

Kart göstermesi beklenirken cebinden mendil çıkartarak terini sildi ve futbolcuya gülerek göz kırptı.Bu hareketi oyuncuyu şaşkına çevirirken taraflı tarafsız herkesin dikkatini çekti ve sosyal medyada olay oldu. 

Türk Kullanıcılar Colombo'nun Instagram Hesabına Akın Etti!

Türk kullanıcılar Colombo'nun hesabını kısa sürede bularak #ComeToTurkey etiketiyle güzel hakemi Türkiye'ye davet dip çeşitli sorular yöneltti. Colombo çok içten cevaplarla bütün mesajları yanıtlayıp görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Hatta bir kullanıcı Colombo'yu Trabzonspor'a davet etti


Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal