Beşiktaş’tan Derbi Öncesi Taraftarlarına Bilgilendirme!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi karşılaşması öncesinde Beşiktaş Kulübü, derbiyi Ülker Stadı’nda izleyecek olan taraftarlarına bilgilendirme yaptı.

22.09.2018-14:19 - (Son Güncelleme: 22.09.2018-14:17) Beşiktaş’tan Derbi Öncesi Taraftarlarına Bilgilendirme!

Siyah beyazlı kulüp, 24 Eylül Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbi öncesinde, resmi internet üzerinden taraftarlarını bilgilendirdi.

Siyah beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 6. hafta mücadelesinde 24 Eylül Pazartesi günü saat 21.00’de FB Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmayı tribünde seyredecek olan taraftarlarımız stada toplu olarak götürülecektir. Taraftarlarımızın 24 Eylül Pazartesi günü Vodafone Park kuzey kale arkasında bulunan belediye park alanında toplanmaları gerekmektedir.

Hareket saati 17.00’dir ve hareket saati öncesinde taraftarlarımızın belirtilen alanda toplanmaları gerekmektedir. Bilet kontrolü yapılmasının ardından taraftarlarımız otobüslere alınacaktır. Bileti bulunmayan taraftarlarımızın alanda bulunmamalarını rica ederiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal