Beşiktaş'ta Hedef Mario Mandzukic!

Juventus’taki 5 senelik macerasının ardından Al Duhail’e transfer olan Hırvat yıldız, yeni yolculuğundan memnun kalmadı, Avrupa’ya geri dönme kararı verdi. 33 yaşındaki süperstar, alacakları karşılığında bonservisini alıp Kartal’a transfer olmaya yeşil ışık yaktı.

24.03.2020-08:49 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-08:46) Beşiktaş'ta Hedef Mario Mandzukic!

Gelecek sezon öncesindeki transfer hareketi yapmak için çalışmalara şimdiden başlayan Beşiktaş, takımındaki birçok oyuncuyla yollarını ayırıp maliyeti azaltmayı düşünüyor. Yıldız olarak yapacağı tek transferini ise hücum bölgesine bırakan ve hazırlıklara başlayan Kara Kartal’a bu konuda Katar’dan flaş bir önerinin geldiği belirtild. Geçen sene 5 sezonluk Juventus yolculuğunu bitirip Katar Ligi kulüplerinden Al Duhail’e giden Mario Mandzukic’in, yeni kulübünde mutlu olmadığı ve ayrılık kararı vermesinin ardından Beşiktaş’a teklif edildiği iddia edildi. Duhail formasıyla 7 karşılaşmaya çıkıp 1 gollük performans çıkaran 33 yaşındaki yıldızın, alacakları karşılığında bonservisini alıp Avrupa’ya gelmeye olumlu baktığı ve menajerler yoluyla Beşiktaş’a teklif edildiği ifade edildi.

MAAŞINDA İNDİRİME GİDİYOR

Juventus’ta top koşturduğu dönemde birçok defa Kara Kartal’ın transfer gündemine yer alan fakat, yüksek ücreti nedeniyle alınamayan Hırvat hücumcu için gelen bu öneriyi hızlı şekilde düşünen idarenin, sezon bitimi görüşmek için futbolcunun menajeleriyle ön protokol yaptığı öğrenildi. Katar ekibi ile 7 milyon Euro’ya anlaşan başarılı futbolcunun, Avrupa’ya geri dönmek için bu ücretten çok daha düşük seviyelerde bir fiyata pozitif baktığı kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal