Beşiktaş'ta Flaş Mohamed Elneny Gelişmesi! Kaçıyordu!

Alacaklarında dolayı Beşiktaş’tan giymeyi düşünen Elneny’nin bu hareketinden sonra takımı Arsenal devreye girdi, 27 yaşındaki futbolcunun alacaklarının yarısı verildi. Ayrıca Arsenal, Elneny’ye sezonu Beşiktaş’ta bitirmemesi durumunda ceza vereceğini aktardı.

12.06.2020-12:15 - (Son Güncelleme: 12.06.2020-12:45) Beşiktaş'ta Flaş Mohamed Elneny Gelişmesi! Kaçıyordu!

Sezon öncesinde Beşiktaş’ın, İngiltere Premier Lig kulübü Arsenal’den transfer ettiği Mohamed Elneny, siyah- beyazlı camiayı bir hayli meraklandırmıştı. Fakat Mısırlı oyuncu, istenen etkiyi bir türlü gösteremedi. 27 yaşındaki deneyimli futbolcu, oynadığı 28 karşılaşmada ortalama bir performans gösterirken, 2 asist yaptı. Bu yaşananların üzerine Kara Kartal’da şok bir kriz gerçekleştiği öğrenildi.

SEZONU BURADA TAMAMLAYACAK

Takımdan parasını bir türlü alamayan Elneny’nin, geçen cuma günü eşyalarını topladığı ve apar topar kulüpten gitmeyi planladığı ortaya çıktı. Fakat bu yaşananların üzerine futbolcunun kontratına sahip olan Arsenal, devreye girdi. Beşiktaş Yönetimi de Mısırlı oyuncunun alacaklarının yarısını verdi. 27 yaşındaki deneyimli futbolcu, kesin olarak sezonun devamında siyah- beyazlı formayı terletecek.

ARSENAL’DEN SERT İKAZ

Arsenal'in bu yaşananlardan hemen önce Mohamed Elneny’yi sert bir şekilde ikaz ettiği ve Mısırlı oyuncuya, sezonu Beşiktaş’ta sonlandırmaması durumunda ceza alacağını ilettiği ortaya çıktı. Yeni sezon için Olympiakos ile iletişime geçen 27 yaşındaki Mısırlı orta sahanın, Yunan kulübü ile anlaşması halinde transferine onay verilmeyeceğinin de belirtildiği kaydedildi. Bu sebeple Elneny, zoraki olsa da siyah- beyazlılarda kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal