Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz Transferinde Şok Gelişme! Torino Devreye Girdi!

Dorukhan transferinde Udinese'ye rakip Torino çıktı.. Beşiktaş'ın 10 milyon euro istediği öğrenilirken henüz Udinese ile anlaşılamadı.

12.07.2019-13:58 - (Son Güncelleme: 12.07.2019-16:45) Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz Transferinde Şok Gelişme! Torino Devreye Girdi!

Beşiktaş'ın 23 yaşındaki oyuncusu Dorukhan için Beşiktaş kulübüne teklif yağıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Udinese yöneticileriyle toplam 6 kere görüşme gerçekleştiren Fikret Orman ve yönetimi 10 milyon euro bonservis konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi. Udinese'nin Dorukhan için yaptığı teklifin 8 milyon euro + bonuslar olduğu öğrenilirken Beşiktaş yönetiminin bu teklife yanıt olarak, 10 milyon euro bonservis + sonraki satıştan %30 pay olarak revize ettiği öğrenildi..

Udinese'nin düşünmek için süre istemesinin ardından İtalya basınında sürpriz bir gelişme yaşandı.. Genoa ve Udinese'den sonra Dorukhan'a Torino'da talip oldu..

Beşiktaş yönetiminin Dorukhan'a gelen bu tekliflerden memnun olduğu öğrenilirken Torino'nun henüz resmi teklif yapmadığı öğrenildi. Eğer Toroni Beşiktaş'ın istediği rakamı verirse, Dorukhan önümüzdeki sezon Torino forması giyecek.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal