Beşiktaş'ta Caner Erkin ve Gökhan Gönül Harekatı

Beşiktaşlı yöneticiler, başarılı futbolcular Caner Erkin ve Gökhan Gönül için nabız yokladılar.

18.01.2020-11:32 - (Son Güncelleme: 18.01.2020-11:30) Beşiktaş'ta Caner Erkin ve Gökhan Gönül Harekatı

Beşiktaşlı yöneticiler, başarılı futbolcular Caner Erkin ve Gökhan Gönül için nabız yokladılar. İdareciler, Gökhan'a yıllık 1.2 milyon Euro, Caner Erkin'e ise senelik 1.4 milyon Euro'luk teklif yapacağı ifade edildi.

Sezon sonu siyah beyazlılarda kontratı sona erecek olan Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in durumu en az dış transfer kadar merak konusu. Tecrübeli iki futbolcu ile görüşmeler resmi olarak başlamış olmasa da istekleri sözlü olarak soruldu.

Gelecek sezonda yeni bir kadro planlaması hedefleyen Beşiktaş yönetimi, 34 yaşındaki Gökhan'a 1.2 milyon Euro'dan 1+1 yıllık mukavele teklif etmeyi belirtilirken, 31 yaşındaki Caner'e ise 2 sezon için yıllık 1.4 milyon Euro'dan daha fazla veremeyecekleri belirtiliyor. İki oyuncu da bu yıl gösterdikleri performansları ile beğenileri toplarken, teknik direktör Abdullah Avcı, özellikle Caner'in mutlaka takımda kalmasını istediği ifade edildi.

Bu sezon 22 karşılaşmada 3 gol kaydeden ve 8 asist yapan Caner Süper Lig’de ise 16 mücadelede 2 gol atıp 7 asist yaparak asist krallığında ilk sırayı aldı. Gökhan ise 16 resmi karşılaşmada 1 gol, 2 asist yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal