Beşiktaş’ta Ajdin Hasic Bilmecesi Devam Ediyor

Siyah beyazlılarda bir önceki yönetimin döneminde takıma katılan Hasic’in imza ücretinde indirim yapılması için yeni gelen yönetim çalışmalarına devam ediyor.

31.12.2019-10:12 - (Son Güncelleme: 02.01.2020-17:43) Beşiktaş’ta Ajdin Hasic Bilmecesi Devam Ediyor

Süper Lig’in ilk yarısının tamamlaması ile birlikte gözlerini transferlere çeviren Beşiktaş yönetimi bir yandan da takımdaki futbolcuların geleceği hakkında çaba sarf ediyor.

Siyah beyazlılarda bir önceki yönetimin döneminde takıma katılan Ajdin Hasic’in imza ücretinde indirim yapılması için yeni gelen yönetim çalışmalarına devam ediyor.

Sezon başında Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb’in genç takımından Beşiktaş’a katılan Ajdin Hasic, 18 yaşından ufak olması nedeni ile resmi sözleşme yapılamamıştı.

Sezon başından beri takım ile çalışmalarını yürüten genç futbolcu, 18 yaşına Ekim ayında girmesi ile ara transfer döneminde lisans çıkarma hakkını kazanmıştı. Ancak bir önceki yönetim döneminde yapılan anlaşmaya göre futbolcunun sözleşmesinde 2 milyon Euro’luk imza parası bulunduğu oyuncunun bu ücret konusunda indirime gidilmesi için menajeri ve yönetim arasında pazarlığın devam ettiği bildirildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal