Beşiktaş'ın Sakatlık Kabusu! Bir Oyuncu Daha Sezonu Kapattı

Beşiktaş'a sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Alvaro Negredo'nun ardından bir kötü haber de Portekizli savunma oyuncusu Pepe'den geldi.

30.04.2018-14:50 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-14:49) Beşiktaş'ın Sakatlık Kabusu! Bir Oyuncu Daha Sezonu Kapattı

Beşiktaş’ın Galatasaray’la oynadığı ve 2-0 kaybederek şampiyonluk yarışında büyük yara aldığı karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan İspanyol golcü Alvaro Negredo’nun sezonu kapatmasının ardından siyah beyazlı ekibe bir kötü haber de Portekizli stoperi Pepe’den geldi.

Siyah beyazlı takım, Galatasaray ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı’nda oynanan derbide sakatlanarak oyuna devam edemeyen iki oyuncusu Alvaro Negredo ve Pepe’den üst üste gelen sakatlık haberleriyle sarsıldı.

Deneyimli savunma oyuncusu Pepe’nin sakatlığı sebebiyle sezonu kapattığı öğrenildi. Portekizli futbolcu, Galatasaray derbisinin 61.  dakikasında sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalmıştı.

Bu sezonun başında İspanyol devi Real Madrid'den ayrılarak Beşiktaş'ın yolunu tutan Pepe, siyah beyazlı formayla Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 23 karşılaşmada 2 kez fileleri havalandırırken 1 de asiste imza attı.

Deneyimli savunmacı, sakatlığı nedeniyle Beşiktaş’ın sahasında oynayacağı Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor ve deplasmanda karşılaşacağı Osmanlıspor maçlarında forma giyemeyecek. Pepe'nin sakatlığı konusunda siyah beyazlı kulübün resmi açıklama yapması bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal