Beşiktaş'a Arjantinli Yıldızdan Müjdeli Haber!

Transferde adı uzun süredir Beşiktaş ile anılan Shakhtar Donetsk’in Arjantinli yıldızı Facundo Ferreyra, takımdan ayrılacağını açıkladı.

21.05.2018-14:50 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-14:48) Beşiktaş'a Arjantinli Yıldızdan Müjdeli Haber!

Gelecek sezon Beşiktaş’a transfer olacağı konuşulan hatta siyah beyazlılarla hatta ön protokol yaptığı iddia edilen Facundo Ferreyra, kulübü Shakhtar Donetsk’ten ayrılacağını duyurdu.

Sezon sonunda Ukrayna ekibi ile kontratı sona eren Arjantinli yıldız için Beşiktaş’a transfer olacağı yönünde haberler ortaya atılmıştı.

TRANSFERDE LUCESCU ARACI OLACAK

Ukrayna medyasından Ukraine TV’nin haberine göre, Beşiktaş gelecek sezon Arjantinli yıldızı kadroasuna katmak istiyor. Bu transferde, golcü futbolcuyu Shakhtar Donetsk’i çalıştırdığı dönemde  kadroya kazandıran Mircea Lucescu’nun aracı olacağı ve yıldız oyuncunun Beşiktaş’a transferinde kolaylık sağlayacağı iddia edildi.

“SHAKHTAR DONETSK’TEN KESİN OLARAK AYRILIYORUM”

Facundo Ferreyra, Ukrayna ekibinden ayrılığını, “Shakhtar Donetsk’ten ayrılıyorum. Bu kesin kararım. İtalya Serie A ve İspanya La Liga’yı seviyorum. Orada oynamak isterim ancak gelen teklifler var. Şu anda gelecekte nerede olacağımı bilemem” sözleriyle duyurdu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal