Beşiktaş, Vitor Hugo Transferini Noktaladı! İşte Alacağı Maaş!

Beşiktaş'ta stoper mevkisi için transfer çalışmalarında sona gelindi.. Fiorentina forması giyen Vitor Hugo ile her konuda anlaşma sağlandı..

17.07.2019-11:18 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-11:15) Beşiktaş, Vitor Hugo Transferini Noktaladı! İşte Alacağı Maaş!

Beşiktaş, Tyler Boyd transferinden sonra yeni bir isimle daha anlaşma sağladı.. Bankalar birliği ile yaptığı anlaşma sonrası kasasına nakit para girişi sağlayan Beşiktaş yönetimi transfer bombalarını teker teker patlatmaya hazırlanıyor.. 

Fenerbahçe'nin de istediği fakat Brezilyalı stoperin Beşiktaş'ı tercih etmesi üzerine Fiorentina ile görüşmeye başlayan Beşiktaş yönetimi bu transfere noktayı koydu..

Siyah beyazlılar, İtalya Serie A ekibi Fiorentina ile 1 yıllık kiralama konusunda anlaşmaya vardı. Siyah beyazlıların kiralama için Fiorentina Kulübü’ne 300 bin Euro ödeyeceği ifade edildi.

İtalyan ekibine 300 bin euro kiralama bedeli ve Hugo'ya da yıllık 2.3 milyon euro garanti ücret ödeneceği öğrenildi.. 1 yıllık kiralama konusunda her türlü anlaşma sağlanan yıldız isim, geçtiğimiz sezon Fiorentina'ya 8 milyon euro bonservis ile transfer edilmişti. Hugo'nun 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.. 

Oyuncu ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlayan Beşiktaş yönetimi önümüzdeki hafta Hugo'yu İstanbul'a getirerek takım kampına dahil edecek.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal