Beşiktaş: Var Kayıtları İçin Son 24 Saat

Beşiktaş VAR kayıtları 24 saat süresinde açıklamama durumunda, Cumhuriyet Başsavcılığına’na suç duyurusunda bulunacak

26.12.2019-21:17 - (Son Güncelleme: 26.12.2019-21:13) Beşiktaş: Var Kayıtları İçin Son 24 Saat

Beşiktaş Kulübü Yönetimi, Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasının VAR kayıtları 24 saat süresinde açıklamama durumunda TFF yönetim kurulu üyeleri için suç duyurusunda başvuru yapacağını duyurdu.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Fenerbahçe maçındaki VAR kayıtlarını açıklamadığı için TFF’ye yeni bir yazı gönderdi. Siyah beyazlı idareciler, Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderdiği son yazıya da cevap verilmemesi aksinde, Cumhuriyet Başsavcılığına’na suç duyurusunda başvuru yapacağını açıkladı.

Beşiktaş Kulübünden gönderilen açıklama şu şekilde

“Talebimizin kabulünü, talebimiz ile ilgili her ne karar verilecek olursa olsun, Tahkim Kurulu’na müracaatımız engellenmeyecek bir biçimde karar oluşturularak tarafımıza tebliğini, tüm bunlar için ilgi yazımız sonrasında cevapsız geçirilen süreyi de dikkate alarak 24 saat daha bekleyeceğimizi, aksi takdirde TFF Yönetim Kurulu’nun tüm üyeleri ile diğer kurullardaki ilgililer hakkında başta anayasal hak arama hürriyetimizin kısıtlanması ve görevi ihmal olmak üzere bilcümle suç işlendiğinden bahisle yasal yollara başvurularak Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulacağının bilinmesini talep ve beyaz ederiz” ifadeleri kullanıldı.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal