Beşiktaş Sahasında Kayserispor'u Konuk Ediyor! İşte İlk 11'ler

Süper Lig'de 13. haftanın perdesi Vodafone Park'ta kapanacak. Ligde son 4 maçını kazanarak zirve yarışını ortak olan Beşiktaş, Kayserispor'u konuk ediyor.

02.12.2019-19:26 - (Son Güncelleme: 02.12.2019-19:20)

Beşiktaş, Süper Lig’de 13. haftanın kapanış maçında İstikbal Mobilya Kayserispor’u konuk edecek. Siyah-beyazlı takım, ligde 12 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberlikle 21 puan topladı. Son sıradaki İstikbal Mobilya Kayserispor ise 1 galibiyet ve 4 beraberlikle 7 puan alabildi. Bugüne kadar 7 kez Türkiye Kupası maçında karşılaşan iki ekip , Süper Lig tarihinde ise 46 kez birbirine üstünlük kurmaya çalıştı.

VODAFONE PARK'TA 17 MAÇTIR YENİLMİYOR

Kara Kartal, evindeki son 17 lig maçında yenilmedi. Vodafone Park’ta son olarak geçen sezonun 12. haftasında Sivasspor’a yenilen Siyah-Beyazlı ekip, bu mağlubiyetin ardından evindeki 17 karşılaşmada 12 galibiyet ve 5 beraberlikle 41 puan topladı. Beşiktaş, bu seride toplam 33 gol atarken, kalesinde 15 gol gördü.

NECİP UYSAL SINIRDA

Tecrübeli futbolcu, Kayserispor mücadelesi öncesinde ceza sınırında bulunuyor. Necip, bu akşamki karşılaşmada oynayıp kart görmesi durumunda 14. haftadaki Kasımpaşa maçında cezalı duruma düşecek. Bu arada sakatlığı bulunan Victor Ruiz de sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

BEŞİKTAŞ - KAYSERİSPOR İLK 11'LER

Beşiktaş: Karius, Caner, Roco, Vida, Gökhan, Atiba, Elneny, Ljajic, N'Koudou Diaby, Burak.

Kayserispor: Lung, Yasir, Abdennour, Poulain, Lopes, Şamil, Hasan, Mensah, Djedje, Emre Demir, Adebayor.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal