'Başarılarımız Bazılarını Rahatsız Etmeye Başladı'

Trabzonspor'un kaptanı Jose Sosa 1-1 biten maçtan sonra 'şampiyonluk için hayatta kalmaya devam edeceğiz' dedi.

27.06.2020-23:38 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-23:44) 'Başarılarımız Bazılarını Rahatsız Etmeye Başladı'

Trabzonspor'un Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından bordo-mavili takımın kaptanı Jose Sosa değerlendirmelerde bulundu.

MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ

Ligin sonuna kadar mücadeleyi sürdüreceklerini belirten Sosa, "Ağrısız olarak maçı tamamladım, bu benim adıma tek olumlu gelişme bu. Kazanmak istiyorduk ancak olmadı. Ligin son anına kadar mücadelemize devam edeceğiz ve şampiyonluk için hayatta kalmaya devam edeceğiz. Taraftarımız bizim yanımızda olsun" şeklinde konuştu."

GİDİLECEK ÇOK YOL VAR

Trabzonspor'un pes etmeyeceğini ifade eden Sosa, "Henüz gidilecek çok uzun yol var ve şu ana kadarki mücadelemizi son ana kadar sürdürmek zorundayız. Ankaragücü karşısında puan kaybettik ancak bu bizim pes ettiğimiz ya da edeceğimiz anlamına gelmiyor" dedi.

BAŞARIMIZ BAZILARINI RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI

Trabzonspor'un başarısından dolayı bazılarının rahatsız olduğunu vurgulayan Pereira, "Trabzonspor'un kazandığı bir puan değil, kaybettiği iki puan var. Bize verilen penaltı penaltı değil. Trabzonspor'un başarısı bazılarını rahatsız etmeye başladı ancak şunu bilsinler ki biz onları rahatsız etmeye devam edeceğiz ve son ana kadar şampiyonluk yarışında olacağız" dedi.

HERKES ÇOK ÜZGÜN

Trabzonspor'un son ana kadar şampiyonluk yarışının içerisinde olacağının altını çizen Uğurcan, "Oyuna istediğimiz gibi başladık, skoru da bulduk ancak daha sonra istediğimiz gibi olmadı. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirseydik çok daha farklı bir skorla sahadan ayrılabilirdik. Herkes çok üzgün ancak kafamızı dik tutacağız. Son ana kadar şampiyonluk için mücadele edeceğiz, terimizin son damlasına kadar bu mücadeleyi saha içerisinde vermeye devam edeceğiz" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal