Başakşehir Adebayor’suz Kayıp!

Medipol Başakşehir, bu sezon golcü oyuncusu Emmanuel Adebayor'dan yoksun çıktığı karşılaşmalarda kazanmakta zorlanıyor.

08.05.2018-11:28 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-11:16) Başakşehir Adebayor’suz Kayıp!

Spor Toto Süper Lig’de bitime 2 maç kala evinde konuk ettiği Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybeden Medipol Başakşehir, Togolu golcüsü Adebayor’un yokluğunda yine galip gelemedi.

Deneyimli futbolcunun görev almadığı karşılaşmalarda hem ofans hattında problem yaşayan hem de takım oyununda aksayan turuncu-lacivertli ekip benzer sorunu tekraryaşadı. Bu sezon takımın en istikrarlı ismi olan Adebayor, sadece 4 lig karşılaşmasını kaçırdı.

Tecrübeli forvetin forma giymediği 4 maçın 3’ünde galip gelemeyen Medipol Başakşehir, yalnızca Antalyaspor’u 4-1 mağlup etti. Adebayor’un olmadığı Gençlerbirliği mücadelesini 1-0 kaybeden turuncu-lacivertli takım, Alanyaspor’a da 4-1 gibi farklı bir skorla yenilmişti.

Son olarak şampiyonluk yolunda Demir Grup Sivasspor’a karşı ligin en kritik karşılaşmalarından birine çıkan Başakşehir, karşılaşmadan 1-1 eşitlikle ayrıldı ve Adebayor’un yokluğunu çok aradı. Bu sezon Medipol Başakşehir forması ile 28 lig mücadelesine çıkan Adebayor, 13 gol 5 asistlik bir performans sergilerken, toplamda 18 gole doğrudan katkı sağladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal