Yusuf Yazıcı Kimdir?

Trabzonspor’un son dönemde Türk futboluna kazandırdığı en önemli oyunculardan biri olan Yusuf Yazıcı, gösterdiği performansla A Milli Takım formasını da sırtına geçirmeyi başardı. Peki Yusuf Yazıcı kimdir? Yusuf Yazıcı nereli? Kaç yaşında? gibi sporseverlerin merak ettiği tüm soruların yanıtları bu haberimizde.

08.05.2018-11:14 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-10:44) Yusuf Yazıcı Kimdir?

Geçmişte Gökdeniz Karadeniz ve Fatih Tekke gibi Trabzonlu futbolcuları Türk futboluna kazandıran bordo mavili ekip, bu kez de Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı ile Türk futboluna selam gönderiyor.

YUSUF YAZICI KİMDİR?

Yusuf Yazıcı 29 Ocak 1997 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Trabzonspor alt yapısında futbol hayatına başlayan Yusuf Yazıcı, sırasıyla Trabzonspor U16, U17, 19, 21 takımlarında forma giydi. 8 Mayıs 2016 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor maçında ilk kez bordo mavi formayla golle tanışan Yusuf Yazıcı o gün 11. ve 57. dakikalarda attığı golle Trabzonspor formasıyla ilk gollerini kaydetti.

ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU

Trabzonspor’un yeni yıldızı Yuzuf Yazıcı; hem sol ayağını çok etkili kullanan hem 10 numara  pozisyonunda hem de sağ kanatta forma giyebilen çok yönlü bir futbolcu. Trabzonsporlu taraftarların en çok sevdiği oyuncuların başında gelen Yusuf Yazıcı, sezon başında Milan’dan transfer edilen ve kendi bölgesinde forma giyen Arjantinli yıldız Jose Sosa’ya rağmen ilk 11’deki yerini kaybetmedi.

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE

İtalya’dan Milan, Inter, İngiltere’den Arsenal ve Tottenham ve Manchester City gibi Avrupa’nın dev kulüpleri şimdiden Yusuf Yazıcı'nın peşine düştü bile...

Trabzonspor kariyerinde en parlak dönemini teknik direktör Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesinden sonra geçiren Yusuf Yazıcı, dünyada kendi yaş grubundaki en iyi oyuncular gösteriliyor.

Bordo mavili kulüp ile olan kontratı 30 Haziran 2022'de bitecek Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor’dan sonraki yol haritası nasıl olacak merak konusu…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal