Liverpool Yıldız Oyuncu İçin Kesenin Ağzını Açtı!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finale yükselen İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek için kesenin ağzını açtı.

08.05.2018-10:44 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-10:32) Liverpool Yıldız Oyuncu İçin Kesenin Ağzını Açtı!

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile karşılaşacak Liverpool, gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor.

İngilizlerin transferdeki ilk hedefi ise bu sezon Lyon formasıyla gösterdiği performansla Avrupa’nın dev kulüplerinin transfer listesine giren Nabil Fekir… Fransız yıldızın Liverpool'a transferinin an meselesi olduğu iddia ediliyor.

Fransız medyasında yer alan haberlerde; Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen İngilizler, Lyon'un 24 yaşındaki kaptanı için 70 milyon euro'yu gözden çıkarmış durumda.

Nabil Fekir hakkında çıkan transfer iddialarına ilişkin her iki taraftan da açıklamalar yapıldı.

Liverpool’un Alman menajeri Jurgen Klopp, Chelsea karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, "Maç oynanırken Fekir transferi adına Lyon ile nasıl görüştüğümüzü bilmiyorum" şeklinde konuşarak konu hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

Lyon başkanı Jean Michel-Aulas ise Liverpool ile Fekir transferi konusunda herhangi bir temasta bulunmadıklarını ifade ederek iddiaları reddetti.

Fransız yıldız, bu sezon Lyon formasıyla oynadığı 37 maçta 22 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal