Barcelona Kral Kupası'nda Finalde

Barcelona, İspanya Kral Kupası'nda yeni transfer Coutinho'nun da sahne aldığı maçta Valencia ile berabere kalmasına rağmen adını finale yazdırdı.

09.02.2018-11:01 - (Son Güncelleme: 09.02.2018-10:59) Barcelona Kral Kupası'nda Finalde

Valencia'nın Mestalla Stadı'nda Barcelona'yı ağırladığı yarı final rövanş maçının ilk devresinde golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci devreye hızlı başlayan Katalan ekibi Barcelona, 49. dakikada Philippe Coutinho'nun ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 82. dakikasında Suarez'in verdiği akıl dolu pasta Hırvat oyuncu Ivan Rakitic şık bir gol atarak skoru 2-0'a getirip mücadelenin sonucunu belirledi.

Valencia karşısında yarı finaldeki ilk karşılaşmada 1-0 galip gelen tarf Barcelona oladuğu için bu sonuç Katalan ekibine yetti ve adını finale yazdırdı. Kral Kupası'nda üst üste 5. defa finale çıkan Barcelona, yarı finalin diğer ayağında Leganes karşısında galip gelen Sevilla ile kupayı kazanmak için savaşacak.

Diğer yandan, yeni transfer Yerry Mina 83. dakikada Gerard Pique'nin yerine oyuna dahil olarak Barcelona forması ilk defa sahaya çıktı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal