Avrupa'nın Devleri Uğurcan Çakır için Yarış Halinde

Birçok Avrupa devini takibine alan 24 yaşındaki file bekçisi için şu sıralar pazarlıkta Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla ile İngiliz temsilcisi Brighton yer alıyor.

24.08.2020-10:00 - (Son Güncelleme: 24.08.2020-09:58) Avrupa'nın Devleri Uğurcan Çakır için Yarış Halinde

Karadeniz ekibinde altyapının çıkardığı en değerli futbolcuların başında gelen Uğurcan Çakır, Avrupa takımlarının gündeminde yer aldı. Trabzonspor’da eldivenleri takıp, kaleyi koruduğundan bu zamana sergilediği performansla dikkatleri gözleri üzerine çeken 24 yaşındaki kaleciyle İngiliz temsilcisi Liverpool başta olmak üzere birçok kulüp ilgilense de şu an masada İspanyol takımı Sevilla ile İngiliz kulübü Brighton’ın olduğu ortaya çıktı.

AVRUPA’YA OLUMLU BAKIYOR

İki takımın da Fırtına’ya resmi tekliflerini sunduğunu söylerken, pazarlıkların da kıran kırana devam ettiği aktarıldı. Trabzonspor, Uğurcan’dan en az 20 milyon Euro’luk bir gelir düşünürken, genç eldiven de Avrupa’ya gitmeye olumlu bakıyor. Bütün transfer kararını yönetime ileten başarılı kalecinin tek isteği, düzenli olarak forma giyeceği bir kulübe transfer olmak. Yönetimin de son kararını verirken, Uğurcan’ın bu isteğinin de dikkate alacağı gelen iddialar arasında bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal