Avcı: Galibiyeti Arda ve Mossoro’ya Armağan Ediyoruz

Spor Toto Süper Lig’in 33. hafta karşılaşmasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Antalyaspor’u 2-0 mağlup ederken turuncu lacivertli ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı aldıkları galibiyeti Arda ve Mossoro’ya hediye ettiklerini belirtti.

12.05.2018-08:57 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-08:55) Avcı: Galibiyeti Arda ve Mossoro’ya Armağan Ediyoruz

Medipol Başakşehir’in deplasmanda Antalyaspor’u 2-0 yendiği karşılaşmanın ardından konuk ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı, kazandıkları galibiyeti, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) 16 maç men cezası verdiği Arda Turan ve 5 maç cezalı olan Marcio Mossoro'ya armağan ettiklerini söyledi.

Deneyimli teknik adam, Spor Toto Süper Lig'de 33. haftanın açılış karşılaşmasında Antalyaspor deplasmanında aldıkları 2-0’lık galibiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında, mücadeleyi değerlendirdi.

Maçta üçüncü golü de atabileceklerini vurgulayan Avcı, 38 yaşındaki Emre Belözoğlu'nun bu sezon 35. Karşılaşmasına çıktığını ve 9. asistini yapmasının çok önemli olduğunu ifade etti.

Başarılı çalıştırıcı, Emmanuel Adebayor'un sahada en çok koşan oyuncu olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Geçen haftaki yıpranmanın ardından hem zihinsel hem de cezalı futbolcularımızın olması nedeniyle ayağa kalkmak ve vazgeçmediğimizi göstermek adına bugün sahadaydık. Bu yüzden oyuncularımı kutluyorum. Bu galibiyeti hem Arda'ya hem Mossoro'ya armağan ediyoruz. Futbolcular da aynı şekilde. O duyguları onlarla da paylaşıyoruz. Onların da gönül desteği vardı." 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal