Antalyaspor'da Hareketlilik

Fraport TAV Antalyaspor, teknik direktör Tamer Tuna ile yollarını ayırarak yeni teknik adam arayışlarına başladı. Kırmızı beyazlı takımın Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardığı, son kararın bugün gerçekleşecek görüşmeden sonra verileceği öğrenildi.

29.10.2020-12:29 - (Son Güncelleme: 29.10.2020-13:28) Antalyaspor'da Hareketlilik

Süper Lig ekibi Fraport TAV Antalyaspor'da Tamer Tuna'dan boşalan yeri doldurmak için çalışmalar başladı. Kırmızı beyazlılar en son Beşiktaş'ı çalıştıran ve adı Trabzonspor ile adı anılan Abdullah Avcı’yla prensipte anlaşmaya vardı.

Son detayların görüşüldüğü Avcı ile kesin anlaşmaya varılması durumunda deneyimli teknik adamın Antalya'ya gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. 57 yaşındaki Abdullah Avcı ile Antalyaspor yönetiminin pürüzleri gidermeye çalıştığı, son durumun ise bugün bir netliğe varacağı öğrenildi.

BİRKAÇ GÜNE HER ŞEY BELLİ OLACAK

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, teknik direktör Tamer Tuna ile anlaşmalı olarak yollarını ayırdıklarını ve net bir açıklama yayınladıklarını belirtti. Süğlün, ‘Biz Tamer Tuna hoca ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. Bu durum Fenerbahçe maçı öncesi ya da başka bir maç öncesi de yaşanmış olabilirdi. Karar alındıysa önemi yok. Sonuçta biz bir teknik direktör netleştireceğiz. Birkaç gün içinde yeni teknik direktörümüzü açıklarız diye düşünüyorum. Fenerbahçe maçına takımın başında bir hoca ile çıkacağız. En kötü ihtimalle bu hafta gelir, Fenerbahçe maçını tribünden izler, sonraki hafta ise takımının başında yer alır’ diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal