Andre Villas Boas'tan İlginç Lig Önerisi

Coronavirüsü pandemisi nedeniyle Avrupa'da Belarus dışında bütün ligler ertelenmiş durumda. Liglerin ne zaman oynanacağı ve liglerin ne zaman biteceği ise belli değil.

28.03.2020-15:19 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-15:15) Andre Villas Boas'tan İlginç Lig Önerisi
Fransa Ligue 1 takımı Marsilya'da teknik adamlık görevinde olan Andre Villas-Boas, Avrupa'da ertelenen liglerin tekrardan faliyete geçeceği tarih için dikkat çekicek bir tavsiye sundu.

Bir radyo programına katılan Villas-Boas; "Sezonu ne zaman bitireceğimizi düşünüyoruz. Bence yazı geçirip Kasım-Aralık gibi bu sezonu bitirebiliriz. Kısa bir ara verip 2021 başında yeni sezon başlar, yaz arasında Avrupa Şampiyonası oynanır ve dönüşte aynı yıl içerisinde biter. 2022 başında tekrar yeni sezon başlatılır ve 2022 Dünya Kupası'nın başlayacağı günden(21 Kasım 2022) bir süre önce 2022 sezonu biter. Dünya Kupası'nın ardından yaza kadar toparlanma zamanı verilir ve sonrasında her şey normale döner." ifadelerini kullandı.

Fikrinin ilk bakışta saçma gelebileceğinden bahseden 42 yaşındaki Portekizli teknik direktör; "Verdiğim tarih aralıklarını kağıda döküp takvimli bir şekilde bakarsanız akla uygun olduğunu göreceksiniz" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal