Andre Ayew İmzayı Attı, Formayı Giydi! İşte İlk Sözleri

Fenerbahçe, Swansea City’den kadrosuna kattığı yeni transferi Andre Ayew için imza töreni gerçekleştirdi.

27.07.2018-15:22 - (Son Güncelleme: 27.07.2018-15:24) Andre Ayew İmzayı Attı, Formayı Giydi! İşte İlk Sözleri

Fenerbahçe, İngiliz ekibi Swansea City’den 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladığı Ganalı yıldız Andre Ayew için Ülker Stadı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde imza töreni düzenledi.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, “Fenerbahçe'nin bana olan ilgisi ilk saniyeden itibaren çok mutlu etti. Zaten ne kadar büyük bir kulüp olduğunu daha önceden biliyordum. Bana çok önemli bir proje sunuldu. Umarım taraftarın beklentilerini karşılarım" dedi.

Eski takım arkadaşları Valbuena ve Gomis ile ilgili soruları da yanıtlayan Ganalı futbolcu, "Valbuena ile Marsilya'da beraber forma giydik. Onunla yeniden oynayacak olmak beni çok heyecanlandırıyor. Valbuena kazanan ruha sahip bir futbolcu. Gomis'le uzun zamandır birbirimizi tanıyoruz. Ancak artık o kentin diğer yakasındaki takım için oynuyor. Karşı karşıya oynamak heyecanlı olacak." şeklinde konuştu.

Ayew, sarı lacivertli taraftarlarla ilgili bir soru üzerine ise şöyle yanıt verdi: "Fenerbahçe taraftarı şu an beni en çok heyecanlandıran şey. Marsilya’dayken burada oynadığımız karşılaşma hala aklımda. O gün taraftarlar harikaydı. Onları görmek için sabırsızlanıyorum"

Ganalı yıldız, imza töreninin sonunda bu sezon giyeceği 20 numaralı forma ile basın mensuplarına poz verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal