Altay Bayındır: ‘Bu Süreç Bizim İçin Biraz Sıkıntılı Oldu’

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır, coronavirüs salgınıyla alakalı açıklama yaptı ve sezonu değerlendirdi.

14.04.2020-08:47 - (Son Güncelleme: 14.04.2020-08:44) Altay Bayındır: ‘Bu Süreç Bizim İçin Biraz Sıkıntılı Oldu’

Fenerbahçe’nin genç file bekçisi Altay Bayındır, yeni tip (Covid-19) salgını süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu ve sezonu değerlendirdi.

Altay Bayandır'ın açıklamaları şu şekilde;

“Kötü bir sürecin içerisindeyiz ama bu süreç, kendime vakit ayırma açısından, evle kendimle baş başa kalma açısından değerlendirebileceğim bir süreç oldu. Evde bol bol kitap okuyup, yapboz yapıp, idmanlarımızı yaparak zaman geçiriyoruz. Umarım en kısa sürede eskisinden daha iyi günlere kavuşuruz.”

‘BU DURUM SAKAT OYUNCULARA YARADI’

“Benim açımdan çok güzel bir süreci geride bıraktığımı söyleyebilirim. Sakatlığım bir süredir vardı ama takım için devam etmem gerekiyordu. Sıkıntılı bir süreçten geçtim. Ameliyat da tam zamanında gibi oldu. Ben Almanya'dan döndüm, 2 gün sonra uçuşlar iptal edildi. Bu durum biraz bana da sakat oyunculara da yaradı gibi. Evde imkanlar dahilinde egzersizleri yapıyorum.”

‘VOLKAN ABİ BİZE YARDIMCI OLUYOR’

“Volkan abimiz, hocamız, uzun yıllar bu kulübe hizmet etmiş bir isim. Çok tecrübeli, çok şey yaşamış. Çok değerli, kulüp değerlerinden. İyi ya da kötü birçok şeyin tecrübesi olmuş kendi adına, bize yardımcı oluyor. Abiliğini ve hocalığını gösteriyor. Yaşadığı tecrübeler bizim için iyi fırsat. Onun tecrübelerinden de yararlanıp, kendimiz de üzerine bir şeyler koyup süreci devam ettireceğiz.”

‘TAKIMCA REAKSİYON GÖSTEREMEDİK’

“Fenerbahçe'de ilk yılım. İlk yılımda Fenerbahçe'ye yakışır bir disiplinde oynamaya çalışıyorum. Bu süreç bizim için biraz sıkıntılı oldu. Herkes iyi niyetini sahaya yansıttı ama zaman zaman olan değişimler, takımın aksiyonları, saha içi davranışlarımız belki daha iyi olabilirdi. Takımca bir reaksiyon gösteremedik. Herkes reaksiyon verdi ancak herkesin takım olup, birlik, beraberlik içinde hareket etmesi gerekiyor. Birlikte üzülüp sevinmesi gerekiyor. Biz bunu yapmıyor muyuz? Tabii ki yapıyoruz ama yeteri kadar yapmak gerekiyor.”

‘NE OLURSA OLSUN KAZANMAK’

“Şampiyonluğa oynayan bir takım, şampiyonluğa oynar, ne olursa olsun, kazanmak için oynar. Uzun süredir galibiyet alamıyoruz ancak Fenerbahçe camiasıyız, bugünün yarını da var. Bugünü düşünüp yarını da kötüleştirmenin anlamı yok. Herkes bugünlerden çıkardığı derslerle bugünü geçirmeli ve yarınları bu bilinçle gitmeli.”

‘İNŞALLAH BAŞARILARIN İÇİNDE OLURUM’

“Milli Takım şu anda genç bir jenerasyon. Şu anda iyi gidişatta olduğu gibi, kötü durumlarda da Türk Milleti olarak destek verip, arkasında durmamız gerekiyor. Mevcut durum, mevcut hocamız şans. Şenol hocanın takımın başında olması, Andorra'daki maç sonrası kalıp Ümit Milli Takım maçını da izlemesi beni çok mutlu etti. İnşallah bundan sonraki süreçte milli takımımız en iyi sonuçlarla ülkemizi gururlandırmaya devam eder ve ben de bu başarıların içinde olurum.”

‘FENERBAHÇE'DE KUPALARA ODAKLANDIM’

“Şu anda Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusuyum. Böyle bir durum söz konusu olduğunda, öncelikli olarak takımımın menfaatlerine uygun hareket ederim. Şu anda odaklandığım tek şey, Fenerbahçe'de kazanabileceğim kupalar. Düşünce noktam kesinlikle burası. Kendimi geliştirebildiğim kadar geliştirip, dünya futbolunun en üst noktalarında ülkemi temsil etmek isterim ama bunun tek yolu Fenerbahçe'mizin menfaatleridir.”
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal