Ali Şafak Öztürk: 'Nazım Konusunda Beşiktaş ile Anlaşmıştık'

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Beşiktaş'ın Nazım için teklif ettiği 2 milyon Euro’luk ücreti kabul ettiklerini fakat siyah- beyazlı yetkililerin parayı aşağı çekerek anlaşmayı bozduğunu bildirdi.

16.09.2020-10:48 - (Son Güncelleme: 16.09.2020-10:44) Ali Şafak Öztürk: 'Nazım Konusunda Beşiktaş ile Anlaşmıştık'

Sağ bek arayışlarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş, geçtiğimiz zamanlarda Nazım Sangare transfer için Antalyaspor ile temasa geçmişti.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, gerçekleşen pazarlıklar ile ilgili özel açıklamalar yaptı.

'TEKLİFİ KABUL ETMİŞTİK'

Öztürk, "Beşiktaş bizimle ilk defa 2-3 hafta önce kontak kurdu ve Nazım Sangare'yle ilgilendiğini söyledi. Görüşmeler yaptık. Oyuncu takası istediler. Biz sadece oyuncu takası değil, para da isteyeceğimizi söyledik. Tyler Boyd ismi geçmişti takasta. Biz o bölgeyi doldurduğumuz için ve oyuncunun maaş yükünün çok olması sebebiyle sadece bonservisle yapılacak bir transferin doğru olacağına karar verdik. Beşiktaş; 500 bin euro kiralama bedeli, 1,5 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu ve sonraki satıştan pay teklif etti ve biz kabul ettik." şeklinde konuştu.

'ANLAŞMAYI BOZDULAR'

Beşiktaş ile el sıkıştıklarını fakat siyah- beyazlı ekibin daha sonra anlaşmayı bozduğunu kaydeden Öztürk, "Daha sonra gün geçtikçe toplamda verecekleri 2 milyon euro'u düşürerek 1 milyon euroya kadar teklifi aşağı çektiler. Fakat böyle olunca biz aşağı çekilen rakamı kabul etmedik." İfadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal