Ali Koç: İstifa Etmeyecekseniz Dost Meclisinde İstifa Edeceğim Diye Konuşmayın

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün gerçekleştirdiği olağan yüksek divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.

08.02.2020-14:43 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-14:37) Ali Koç: İstifa Etmeyecekseniz Dost Meclisinde İstifa Edeceğim Diye Konuşmayın

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün gerçekleştirdiği olağan yüksek divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.
Başkan Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Nihat Özdemir’in yapmış olduğu açıklamalara atıfta bulundu.

"Nihat bey 3 Temmuz diyor, yaşanan sürecin bununla alakalı olmadığını söylüyor, en iyi kendinin bildiğini söylüyor. Ama hedef aynı birinde kazanılan şampiyonluğu almaktı, bugün de muhtemel şampiyonluğu engellemek! Ama şaşırmıyoruz. Nihat Özdemir geçen sezon federasyon başkanı olmadan önce de hakem hatalarını gündeme getirmemizden sonra bir gazeteye tam sayfa beyanat verip ''Ben bu federasyona kefilim, Fenerbahçe başarısızlığına bahane aramasın'' demişti

"Nihat Bey kulüpler şikayet ediyor ama çözüm yok diyor. Kulüpler Birliği olarak birçok konuda fikir beyan ettik dönüp bakmadılar bile. İstifa etmeyecekseniz dost meclisinde istifa edeceğim diye konuşmayın. TFF Başkanlığı çok zor bir görevdir ve bu görevi yerine getirirken de kendi yönetim kurulu üyelerinizi kendiniz seçemiyorsanız bu daha zordur. Tabii bir de ticari ilişkilerinizden dolayı manevra alanınız kısıtlıysa işiniz daha zor"

Kurşunlanma olayına gelelim. Trabzon coğrafyasında gerçekleşen bu olayın ardından hiçbir delile ulaşılamamıştır. Geçtiğimiz yıl 10 Temmuz'da Trabzon'a ziyaret yapıldı, başsavcı ile görüşüldü. 2019 sonuna dek bu soruşturmanın sonlanacağı söylenmişti. Fenerbahçe'nın takım otobüsü kurşunlandı. Bu olaya dair en ufak bir detayın bile bugüne kadar bulunamamış olması hayatın olağan akışına aykırıdır. Bu böyle devam ederse biz bu olayı da AİHM'e götürmek zorunda kalacağız. Bunu burdan açıklıyoruz." Açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal