Ali Koç: ''Çok Şükür ki Avrupa'dan Men Kararı Çıkmadı.''

Fenerbahçe başkanı Ali Koç basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor..

27.07.2019-14:13 - (Son Güncelleme: 27.07.2019-14:13) Ali Koç: ''Çok Şükür ki Avrupa'dan Men Kararı Çıkmadı.''

Avrupa'dan men kararı çıkmadı. Bu aslında çok büyük bir başarıdır.

Ali Koç: "3 Temmuz artık çok uzadı. Biz de çok sabırsızlanıyoruz camia olarak. 13. duruşma yapıldı. İnşallah bu sene içinde bazı kararlar alınır."

Koç: "Çok şükür ki Avrupa'dan men kararı çıkmadı. Bu aslında çok büyük bir başarıdır. Hem prestij hem mali olarak önemlidir. Çok önemli bir sonuçtur."

Borç batağından kurtulmalıyız

Koç: "Bankalar Birliği ile görüşmelerimiz devam ediyor. Gönül isterdi ki, böyle şeylere ihtiyacımız olmasın. Ancak devraldığımız bu borç batağından kurtulmalıyız. Mali bağımsızlığımızı ilan edip, daha sağlıklı kararlar almalıyız."

Koç: "Fener Ol kampanyasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu çok uzun vadeli bir yolculuk. Bu kampanyadan gelenler ve UEFA'nın kararı bize sadece nefes aldırdı. Fener olmaya devam etmeliyiz çünkü sadece bir tane Fenerbahçe var."

Rakiplerimizin açıklamalarına üzüldüm

Koç: "Rakiplerimizden birinin başkanının kampanyamıza dil uzatmasını üzülerek izledik. Biz o seviyeye düşmeyeceğiz. Ancak, kendi hocasıyla ilgili bizim söyleyeceklerimiz henüz bitmedi. Yakında oradaki sistemin nasıl kokuşmuş olduğunu daha iyi anlayacaksınız."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal