Ali Dürüst’ten Milli Takım ve Yabancı Sınırı Yorumu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ali Dürüst, UEFA Uluslar Ligi'nde İsveç ile oynanacak mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.

10.09.2018-11:51 - (Son Güncelleme: 10.09.2018-11:49) Ali Dürüst’ten Milli Takım ve Yabancı Sınırı Yorumu!

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, Rusya ile oynanan karşılaşma ve yabancı sınırına ilişkin önemli ifadeler kullandı.

Ali Dürüst, “Trabzon’da skor hariç her şey güzeldi. Taraftara ve stadın güzelliğine söyleyecek bir şeyimiz yok. Maçın son 15 dakikasındaki taraftar baskısını onlar da hissetti.” şeklinde konuştu.

Rusya maçının ikinci devresinde millilerin gol atamamasının kendilerini üzdüğünü fakat İsveç maçında işin sıkı tutulacağını belirten Ali Dürüst, “Trabzon’daki karşılaşmanın ikinci devresinde gol bulamamamız bizi ve futbolcularımızı üzdü. İsveç maçında işi sıkı tutup puan veya puanlar alacağız.” dedi.

Dürüst, Serdar Aziz’in sağlık durumu ve İsveç maçında yer alacak ilk 11’e dair kendisine yöneltilen soruya ise, “Serdar Aziz’in sakatlığı var fakat hocamız nasıl bir kadro çıkaracak bilemiyorum.” yanıtını verdi.

“4 SENE ÖNCE FATİH TERİM’İN DEDİĞİ KARARI VERDİK”

Yabancı sınırı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ali Dürüst, “4 yıl önce Fatih Terim’in dediği gibi bir karar verdik. Türk futbolunun faydası için bu kararı verdik. 4 yıl sonra bakıp, ona göre karar vereceğiz dedik. Onu değerlendireceğiz. Speküle edilecek bir durum yok. Yabancı sınırının kalkmasının yararları ortada.” ifadelerini kullandı.

“DEĞİŞEN, YENİ ALINAN BİR KARAR YOK”

Yabancı sınırına ilişkin yeni alınan bir kararın olmadığını, yalnızca bunun değerlendirilmeye alınacağını vurgulayan Ali Dürüst, “Kararı, Türk futbolu için vereceğiz. Aynı karar için de görüşmelerimiz sürüyor. Değişen, yeni alınan bir karar yok. 4 yıllık uygulamanın sonuçlarını değerlendireceğiz.” yorumunda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal