Ajdin Hasic Siyah Beyazlı Formayı Giymeye Çok Yakın

Beşiktaş’ta geleceği merak konusu olan Ajdin Hasic transferinde yaşanan maddi problemler çözüme kavuştuğu ve krizin bittiği ifade edildi.

20.01.2020-12:34 - (Son Güncelleme: 20.01.2020-12:31) Ajdin Hasic Siyah Beyazlı Formayı Giymeye Çok Yakın

Beşiktaş’ta Guilherme transferinin olumsuz sonuçlanmasının ardından kanatlarda ve 10 numara pozisyonun oynayabilen Hasic için teknik direktör Abdullah Avcı’nın genç oyuncuya çok güvendiği belirtildi.

Beşiktaş’ta geleceği merak konusu olan Ajdin Hasic transferinde yaşanan maddi problemler çözüme kavuştuğu ve krizin bittiği ifade edildi.

Bilindiği üzere siyah beyazlı Eski yönetim kurulu tarafından sezon öncesinde İstanbul'a getirilen ve 18 yaşına girmemiş olmasına rağmen ön protokol imzalanan Bosnalı futbolcu ile maddi konularda bir türlü anlaşmaya varamayan siyah-beyazlıların sözleşmeyi tek taraflı olarak fesh etmeyi düşündüğü belirtilmişti.

Bir önceki yönetimin 18 yaşına girmesi ile sözleşme yapılacağı ve bu bağlamda 1 milyon 700 bin Euro tutarında imza parası ödeme hakkında taahhütname verilmişti.
Krize neden olan bu olay sonucunda bir türlü imza atılmayan genç yıldız Beşiktaş’ın Antalya hazırlık kampına götürülmemişti.

Siyah beyazlı yönetim, bir önceki yönetimin yapmış olduğu imza ücreti olan 1 milyon 700 bin Euro’nun yarısını ödemeye karar verdiği ve genç oyuncunun menajerine iletildiği ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal