Ahmet Ağaoğlu: Altyapımızdan Yetiştirdiğimiz Gençlere Güveniyoruz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Bizler en başında altyapımızda yetiştirdiğimiz gençlere güvenerek yönetime talip olduk. Bu dinamiği harekete geçirdiğimizde Trabzonspor’un çok başarılı olacağına olan inancımızla yola çıktık" diye konuştu.

04.04.2019-23:30 - (Son Güncelleme: 04.04.2019-23:42)  Ahmet Ağaoğlu: Altyapımızdan Yetiştirdiğimiz Gençlere Güveniyoruz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile futbolcular Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen ve Arda Akbulut tarafından Trabzonspor ve 1461 Trabzon U12-U13 ve U14 takımlarının oyuncularına kulübün genç üye kartları düzenlenen törenle teslim edildi.

KISA FİLM İZLENDİ

Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonu’nda düzenlenen ve ASKF Trabzon Şubesi Başkanı Cahit Erdem, yönetim kurulu üyeleri ve sporcuların ailelerinin de katıldığı organizasyonda ilk olarak altyapı faaliyetlerini anlatan kısa film izlendi. 

ALTYAPI MESAJI

Daha sonra kürsüye çıkan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu,"Altyapımızda yetiştirdiğimiz gençlere güvenerek yönetime talip olduk" diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal