Ada Basını Bu Haberle Çalkalanıyor! Mesut Özil ve Takım Arkadaşlarından ‘Hippy Crack’ Partisi

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’in formasını giyen Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil’in takım arkadaşlarıyla beraber bir gece kulübünde ortaya çıkan görüntüleri İngiliz basınının gündemine bomba gibi düştü.

07.12.2018-12:23 - (Son Güncelleme: 07.12.2018-12:44)

Arsenal’in yıldız oyuncusu Mesut Özil’in takım arkadaşlarıyla birlikte bir gece kulübünde görüntüleri basına servis edilirken, Mesut Özil’in 'gülme gazı' olarak bilinen 'azot protoksit' kullandığı görülüyor.

Ada basınında, son dönemde Arsenal menajeri Unai Emery ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Mesut Özil’le ilgili şok görüntüler ortaya çıktı.

Ağustos ayında düzenlenen bir partide çekilen görüntülerde, Mesut Özil ile takım arkadaşları Alexandre Lacazette, Pierre-Emerick Aubameyang, Henrikh Mkhitaryan, Shkodran Mustafi, Sead Kolasinac ve Matteo Guendouzi Londra’da bir gece kulübünde parti veriyor.

The Sun’ın ulaştığı görüntülerde, başta Mesut olmak üzere takım arkadaşlarının ‘gülme gazı’ olarak bilinen ‘azot protoksit’ kullandığı görülüyor.

Mesut’un elindeki balondan gazı solumasının ardından diğer arkadaşlarına verdiği ve partide yer alan Arsenal’in 19 yaşındaki genç oyuncusu Matteo Guendouzi’nin gaz ardından baygınlık geçirdiği görülüyor.

The Sun’da yer alan habere göre, Arsenal’li futbolcular bu özel partide 70’ten fazla kadını davet etti ve hesap olarak 30 bin sterlin (204 bin TL) ödedi.

Bu görüntüler sonrasında İngiliz ekibinden veya futbolculardan herhangi bir açıklama gelmezken, İngiliz basını bu olay karşısında nasıl bir yaptırım uygulanacağını merak ediyor.

Azot protoksitin İngiltere’de 18 yaş ve üzerindeki kişilere satışı serbest. Son 3 senede satışlarının %400’ün üzerinde yükseldiği belirtilen gazın, vücudu oksijensiz bırakarak kalp krizine sebep olabileceği belirtiliyor.







Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal