Abdurrahim Albayrak’tan Transfer Açıklaması!

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş’la oynanan ve 1-0 kaybedilen derbinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

03.12.2018-12:54 - (Son Güncelleme: 03.12.2018-12:51) Abdurrahim Albayrak’tan Transfer Açıklaması!

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Albayrak, görüştükleri ve anlaştıkları bazı oyuncular olduğunu açıklarken, ligin ikinci devresinde bambaşka bir takım seyrettireceklerini belirtti.

Beşiktaş deplasmanında 1-0 kaybedilen derbinin ardından açıklamalarda bulunan Albayrak, iki ekibin de iyi mücadele ettiğini kaydederek, "Tüm oyuncular iyi niyetliydi. Televizyonlarda pozisyonları tekrar seyrederiz. Umarım karşılaşmaya başka şeyler damga vurmaz. Beşiktaş 3 puanı aldı ve puan puana geldik. İlk devreyi 6 puan geride kapatırsak, konuştuğumuz ve anlaştığımız oyuncuları renklerimize bağlamamız halinde bambaşka bir Galatasaray olacak. O zaman çok farklı şeyler konuşacağız." ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in 15. haftasında oynayacakları Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla galibiyetlere başlamak istediklerini söyleyen Albayrak, "Beşiktaş'ı kutluyorum. Umarım hakem hataları bu güzel müsabakay damgasını vurmaz. Ortamı germek istemiyorum. Türk Telekom Stadı'nda yaptığımız antrenmana 41 bin kişi geldi. Onlara desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Gelecek hafta kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmayla yeniden galibiyetlere başlamak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal