"1 Günlük Kral, İsmail Köybaşı"

İspanyol spor haberleri Marca, Kral Kupası'nda gol kaydeden sonrasında sakatlık geçirerek oyundan çıkmak zorunda kalan İsmail Köybaşı için "Bu geceyi kesinlikle unutmayacak olan İsmail, acı tatlı bir tat bıraktı" diye yazdı.

23.01.2020-15:43 - (Son Güncelleme: 23.01.2020-15:37) "1 Günlük Kral, İsmail Köybaşı"
İspanyol spor habercisi Marca, Kral Kupası 3. tur maçlarında Badalona'yı eleyen Granada'da ilk 11'de maça çıkan, bir gol kaydeden ve ardından sakatlık yaşayan İsmail Köybaşı için "1 günlük kral" sözünü yazdı.

"1 günlük kral, İsmail Köybaşı" başlığıyla haber yapan Marca, Türk oyuncunun 1151 gün sonra golattığını yazdı.

Granada'ya ağustos ayında gelen İsmail Köybaşı'nın bu zamana kadar takımda çok oynadığını anımsatan İspanyol gazetesi, "Badalona maçına kadar ligde sadece Getafe maçının ilk 45 dakikasında forma giydi. Ligde başka fırsat bulmadan Kral Kupası'nda oynatılan İsmail, Tamaraceite'ya karşı 45, Hospitalet'e karşı da 13 dakika sahada kalarak, olumlu izlenimler verdi. İlk 11'de kendini gösterme fırsatını Badalona maçında bulan Türk futbolcu, uzun kariyerindeki 4. golünü attı. 2016 kasım ayından sonra ilk kez gol sevinci yaşayan İsmail'in bu mutluluğu, 36. dakikada kas yaralanması sonrası sahayı terk etmesiyle yarıda kaldı. Bu geceyi kesinlikle unutmayacak olan İsmail, acı tatlı bir tat bıraktı." değerlendirmesini yaptı.

Öbür yandan Kral Kupası'nda son 16'ya kalan Granada'nın teknik adamı Diego Martinez de karşılaşma sonrasında yapılan basın toplantısında "Turu geçtik ama İsmail'in sakatlığından dolayı üzgünüz." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal