Şota Avreladze Süper Lig'e geri döndü. İşte yeni takımı...

Son olarak Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'i çalıştıran Şota Arveldaze, Süper Lig'e geri döndü. İşte yeni takımı...

11.12.2023-17:16 - (Son Güncelleme: 11.12.2023-17:16) Şota Avreladze Süper Lig'e geri döndü. İşte yeni takımı...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük’te flaş bir ayrılık yaşandı. Teknik direktör Alparslan Erdem ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük, yeni hocasını açıkladı. Fatih Karagümrük'ün açıklaması şu şekilde: "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Shota Arveladze ile prensip olarak anlaşmıştır."

En son Acun Ilıcalı ile çalışmıştı

İstanbul ekibi, Şota Arveladze ile prensip anlaşması sağlandığını açıkladı. Şota daha önce Türkiye'de Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'da görev almıştı. Gürcü teknik direktör son olarak Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de çalıştı.

Şota Kimdir?

Şota Arveladze ülkemizde hem futbol oynayan hem de teknik direktörlük yapan emekli bir futbolcudur. Şota Arveladze Türkyie'de efsaneleşmiş olan süper ligi oldukça iyi bilen efsane futbolcular arasında yer alır. Süper ligde daha önce şampiyon olmuş takımlarda forma giyen Şota Arveladze forvet mevkinde oynayan bir Futbolcu idi. Şota Arveladze iki kez süper lig kariyeri geçirmiştir. Süper Lig'de yalnızca bir takımda forma giymiştir. 2008 yılında ise futbola veda etmiştir. Şota Arveladze 1.81 metre boyundaki bir futbolcudur. Forvet'in santrafor bölgesinde oynayan golcü futbolcu ülkesinin yetiştirmiş olduğu en iyi futbolculardan bir tanesidir. Aynı zamanda kendi ülkesin milli takımında ise 10 yıl giymiştir. Şuanda kariyerine teknik direktör olarak devam etmektedir. Süper ligde daha önce birçok kulübü çalıştırmıştır.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal