Hull City Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor adına çok mutlu olduğunu söyledi

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiliz ekibi Hull City'de teknik direktörlük yapan Şota Arveladze, İngiltere macerası, Acun Ilıcalı ve Trabzonspor'un Süper Lig performansı ile ilgili olarak kritik açıklamalarda bulundu.

29.03.2022-12:43 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-12:43) Hull City Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor adına çok mutlu olduğunu söyledi

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'e Acun Ilıcalı'nın takımı satın almasının ardından gelen Gürcü teknik adam Şota Arveladze, tüm gözlerin üzerine çevrildiği görevinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı'nin İngiltere macerasında ona yardımcı olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Şota ayrıca Trabzonspor'un Süper Lig'de çok yaklaştığı şampiyonluk hedefi hakkında konuştu.

Acun Ilıcalı Hull City Şota

Şota Arveladze'den çarpıcı açıklamalar

Hull City Teknik Direktörü Şota Arveladze,Sporx'e vermiş olduğu özel röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam söylediği sözlerde ;

' Hull City'nin başına kolay bir zamanda geçmedim. Ama sahip olduğumuz oyuncular ve kadromuzla kulübün tüm ihtiyaçlarını gidereceğiz ve gereken puanları toplayacağımıza inanıyorum. Acun Ilıcalı'nın İngiltere macerasında ve bu yeni mücadelesinde onunla beraber olmak ve Acun'a yardım etmek gerçekten harika. Burada yapılacak daha çok şey var. Acun ile birlikte Hull City istediği yere ulaşacaktır. Takım olarak iyi şartlarımız var. Bu sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Sonrasında Premier Lig'e çıkmak istiyoruz. Acun Ilıcalı ile birlikte planlamalar yapıyoruz. Tek hedefim, hayalim Premier Lig'e bu takımı çıkarmak. Türk futbolunu yönetenler Türk Futbolunu daha iyi hale getirmek için çalışıyorlar. Ben böyle düşünüyorum. Türkiye'de tek bir oyuncu üzerinden yorum yapmam elbette biraz zor ama. Trabzonspor ile VavaCars Fatih Karagümrük oyuncularını seviyorum. Trabzonspor adına çok mutluyum. Tüm Trabzon şehrinin bu özel kupayı gerçekten geri kazanmasını bekliyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal