Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan hakkında alınan karar sonrasında ciddi zarar ortaya çıktı!

Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Mesut Özil hakkında yaşanan krizin yankıları devam ederken o zarar da gün yüzüne çıkmış oldu. Takımda hesapta yokken 20 milyon euroluk kazanç yok oldu.

29.03.2022-12:33 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-12:48)

Süper Lig'de son 6 maçının 5'ini galibiyetle kapatan sarı lacivertlilerde milli ara sırasında şok eden bir detay yaşandı. Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde tüm dünyada ses getiren bir olay yaşandı. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı kaldılar. Alınan bu kararın Fenerbahçe'ye sportif ve ekonomik anlamda zararı büyük oldu.

Futbolcu hakkındaki planlar tutmadı

Fenerbahçe'de alınan bu karar sonrası Ozan Tufan ile ilgili kararlar da tutmadı. Sarı lacivertlilerde Ozan Tufan ile ilgili özellikle planlar suya düştü. Ozan Tufan'ın çıkış maddesi 20 milyon euroydu. Futbolcunun kendini gösterip önemli bir bonservis geliri kazandırması hedeflenmekteydi.

2015'te Bursaspor'dan yıldız bir futbolcu olarak büyük umutlarla transfer edilen Ozan Tufan, şimdilerde ise hiç kupa kaldırma başarısı gösteremedi. Hatta bu süre zarfında 3 kez kadro dışı kalan ve 2019'da 6 aylığına Alanyaspor'a kiralık bile gönderilen 27 yaşındaki yıldızın geleceğinin sezon sonunda netlik kazanacağı ifade ediliyor.

Ozan Tufan'ın zararı büyük oldu.

Takımda istikrar yok başarı da yok

Öte yandan son olarak 2013-14 sezonunda şampiyon olan Fenerbahçe, son 8 yılda ne teknik adam ne de transfer konusunda istikrar sağlayabilmiş değil. Bu durum da sportif başarıyı oldukça olumsuz etkiledi. Kupasız geçen 8 yılda Fenerbahçe'de 11 teknik adam çalıştı. Her sezon hoca değiştiren Fenerbahçe 2022-23 sezonuna ise yeni bir hocayla başlayacak. Bu anlamda sarı lacivertlilerdeki gelişmeler merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal