Alman teknik direktör Friedhelm Funkel, Fenerbahçeli Mesut Özil'e eleştirilerde bulundu!

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil hakkında Almanların tecrübeli teknik adamlarından Friedhelm Funkel'den çarpıcı ifadeler geldi.

29.03.2022-12:09 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-12:09) Alman teknik direktör Friedhelm Funkel, Fenerbahçeli Mesut Özil'e eleştirilerde bulundu!

Almanların tecrübeli teknik adamlarından olan Friedhelm Funkel, Mesut Özil'in sarı lacivertlilerde kadro dışı kalması hakkında konuştu. Funkel yaptığı açıklamada yıldız futbolcunun durumunun üzücü olduğunu aktardı. Futbolcunun kariyerinin geleceği hakkındaki sözleri ise dikkat çekti.

Tecrübeli hocadan çarpıcı açıklamalar geldi

Deneyimli Alman teknik direktör Friedhelm Funkel Mesut Özil ile ilgili olan açıklamasında, 'Mesut Özil'in performans düşüşü ve kadro dışı kalması sadece Fenerbahçe'de yaşanmadı. Mesut, Arsenal'de son 2 yıldır zaten bir şey göstermedi. Almanya ile son Dünya Kupası'nda da aynı şekilde. Özil, Avrupa'da başka bir ligde futbol oynamaya devam etmek yerine Fenerbahçe'ye giderek kolay yolu seçti.' ifadelerine yer verdi.

Teknik adamın Mesut Özil sözleri çok konuşuluyor.

Almanya'da pek çok takımda görev aldı

68 yaşındaki teknik adam Friedhelm Funkel Almanya'nın çeşitli takımlarını çalıştırdı. Teknik adamın görev yaptığı takımlar sırasıyla; Bay. Uerdingen, Hansa Rostock, Duisburg, Köln, Franfkfurt, Hertha Berlin, Bochum, Aachen, 1860 München, Düsseldorf  ve son olarak yine eski çalıştırdığı takım Köln oldu. Bu anlamda Alman teknik direktör Friedhelm Funkel'in kariyeri dikkat çekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal