Sörloth: 'Haaland İyi İşlere İmza Atıyor'

Trabzonspor'un derbideki galibiyetinde büyük pay sahibi olan Sörloth Norveç basınına özel açıklamalarda bulundu.

03.02.2020-09:14 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-09:05) Sörloth: 'Haaland İyi İşlere İmza Atıyor'
Trabzonspor'un 2-1'lik Fenerbahçe maçında aldığı galibiyette attığı golle büyük katkı sağlamış olan Alexander Sörloth, Norveç basın mensuplarına özel açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe ekibi karşısında bu sezon süper ligdeki 16. golünü kaydeden, Avrupa ve kupadaki golleriyle totalde 19 gole ulaşan 24 yaşındaki golcü, kendisi için Türkiye'ye gelen Norveç'ten TV2 basın mensuplarına özel bir konuşma yaptı.

Maçı yorumlayan Sörloth, "Çok önemli bir galibiyet elde ettik. Bu maçın havasına uzun süre önce girmiş, karşılaşmaya iyi motive olmuştuk. Taraftarımız zaten iki haftadır havaya girmişti. Maçta geriye düşmemize karşın istediklerimizi sahaya yansıtabildik. Öne geçtikten sonra özgüvenimiz de yerine geldi, daha rahat oynamaya başladık. Takım iyi sonuçlar alıyor ve lig sıralamasında iyi bir yere geldik. Böyle devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'deki gol krallığı mücadelesinde önde olduğu ve kendisi gibi diğer Norveçli oyuncularında da Avrupa'nın çeşitli takımlarında iyi işler yaptığını anımsatan Trabzonsporlu oyuncu, "İyi bir form durumu tutturdum. İyi oynuyor ve gollerimi atıyor olmak harika. Haaland, Borussia Dortmund'da golleriyle iyi işlere imza atıyor. Sheffield United'a transfer olan bir diğer Norveçli Sander Berge de Palace maçına ilk 11'de başladı, iyi işler yaptı, takımı kazandı. Norveç adına sevindirici." diyerek konuşmasını tamamladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal