Son Dakika: Kritik Kabine Toplantısı Ertelendi! Koronavirüs Tedbirleri Haziran Boyu Devam mı Edecek?

Son dakika haberine göre, bugün yapılması planlanan toplantı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programındaki yoğunluk sebebiyle 21 Haziran tarihine ertelendiği duyuruldu.

10.06.2021-11:07 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-11:35) Son Dakika: Kritik Kabine Toplantısı Ertelendi! Koronavirüs Tedbirleri Haziran Boyu Devam mı Edecek?

Tüm vatandaşların merakla beklediği kritik kararların alındığı toplantının sonrasında bu hafta gerçekleşmesi planlanan Kabine Toplantısı'nın NATO Liderler Zirvesi sebebiyle 10 Haziran perşembe (bugün) yapılacağı duyurmuştu.

Son dakika haberine göre, bugün yapılması beklenen kritik Kabine toplantısının ertelendiğini CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan, açıkladı. Diğer taraftan mevcut tedbirlerin haziran ayı boyunca devam edileceği ifade edildi.

BAKAN FAHRETTİN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Dün gerçekleşmiş olan Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının sonrasında açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önlemlere dair olarak ''Esneme için hazirandan sonra değerlendirme yapılır" belirtildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ROMA'YA GİDECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma günü Euro 2020'nin açılış maçı olan Türkiye - İtalya müsabakası için Roma'ya gideceği ve ardından Brüksel'deki NATO Zirvesi'ne katılacağı bildirildi. 

TOPLANTI ERTELENDİ

14 Haziran 2021 Pazartesi günü yapılacak zirve öncesindeki toplantının iptal edildiği bildirildi.

Toplantının ertelenmesine dair mevcut tedbirlerin haziran ayı boyunca devam edileceği de bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal