Bugün Hava Nasıl Olacak? - 10 Haziran 2021 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) aracılığıyla yapılan son tahminlere göre yurdun pek çok bölgesinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. İşte 10 Haziran 2021 Çarşamba hava durumu..

10.06.2021-11:08 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-11:12) Bugün Hava Nasıl Olacak? - 10 Haziran 2021 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yurdun kuzey, iç ile batı bölgelerinin parçalı ve çok bulutlu, İç Ege, Trakya, Akdeniz’in iç tarafları, İç Anadolu, Batı ve Doğu Karadeniz bölgelerinin iç tarafları, Orta Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ile batısı ve Bilecik, Trabzon, Sinop ve Giresun etrafının yerel olmak üzere yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, öteki bölgelerin az bulutlu ve açık olacağını açıkladı.

HAVA SICAKLIĞI NASIL OLACAK?

Hava sıcaklıklarında kritik bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normal sıcaklıkları civarında devam edeceği bekleniyor.

RÜZGAR

Rüzgarın genelde kuzeyli, Akdeniz sahilleri ve Güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı taraflardan hafif, yer yer orta kuvvette eseceği bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA BÖLGESİ HAVA DURUMU

Marmara Bölgesi'nde hava durumu parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri itibariyle Bilecik etrafının, bugün Trakya bölgesinin yerel olmak üzere zaman zaman sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

ÇANAKKALE 

Çanakkale hava durumu parçalı ve çok bulutlu en yüksek 29°C, en düşük 18°C olması bekleniyor.

İSTANBUL

İstanbul hava durumu parçalı ve çok bulutlu en yüksek 26°C, en düşük 16°C olması bekleniyor.

KIRKLARELİ 

Kırklareli hava durumu parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ile bugün zaman zaman sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 26°C, en düşük 14°C olması bekleniyor.

KOCAELİ 

Kocaeli hava durumu parçalı ve çok bulutlu en yüksek 28°C, en düşük 17°C olması bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Ege Bölgesi hava durumu parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ve bugün yer yer bölgenin iç bölgelerinin yerel olmak üzere yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.

A.KARAHİSAR

Afyonkarahisar hava durumu parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ve bugün yerel olmak üzere yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 23°C, en düşük 12°C olması öngörülüyor.

İZMİR

İzmir hava durumu parçalı ve aralıklı çok bulutlu en yüksek 30°C, en düşük 21°C olması öngörülüyor.

MANİSA

Manisa hava durumu parçalı ve çok bulutlu, öğle saatleri itibariyle iç bölgeleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 32°C, en düşük 18°C olması öngörülüyor.

MUĞLA 

Muğla hava durumu parçalı,  zaman zaman çok bulutlu en yüksek 29°C, en düşük 16°C olması öngörülüyor.

AKDENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

Akdeniz Bölgesi hava durumu parçalı, zaman zaman çok bulutlu, bu akşam saatleri itibariyle Göller yöresi ile öğleden sonra bölgenin iç taraflarının yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.

ADANA 

Adana hava durumu parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatleri itibarıyla iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve zaman zaman gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 31°C, en düşük 20°C geçeceği öngörülüyor.

ANTALYA 

Antalya hava durumu parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç bölgelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 28°C, en düşük 21°C geçeceği öngörülüyor.

HATAY 

Hatay hava durumu parçalı, yer yer çok bulutlu en yüksek 28°C, en düşük 20°C olması tahmin ediliyor.

ISPARTA 

Isparta hava durumu parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ile öğle saatleri itibariyle yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 26°C, en düşük 13°C olması tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

İç Anadolu Bölgesi hava durumu parçalı ve yer yer çok bulutlu, bölge genelinin yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor.

ANKARA

Ankara hava durumu parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri itibariyle yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 22°C, en düşük 13°C olması tahmin ediliyor.

ESKİŞEHİR 

Eskişehir hava durumu parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri itibariyle yer yer yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 23°C, en düşük 12°C olması tahmin ediliyor.

KONYA 

Konya hava durumu parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam saatleri itibariyle sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 26°C, en düşük 15°C olması tahmin ediliyor.

SİVAS 

Sivas hava durumu Parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam saatleri itibariyle aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 23°C, en düşük 10°C olması tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

Batı Karadeniz Bölgesi hava durumu parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ile öğle saatleri itibariyle kesimleri ve Sinop etrafının yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

BOLU

Bolu hava durumu parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri itibariyle yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 22°C, en düşük 9°C olması bekleniyor.

DÜZCE 

Düzce hava durumu parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri itibariyle iç bölgeleri yerel olmak üzere yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 26°C, en düşük 13°C olması bekleniyor.

SİNOP

Sinop hava durumu parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri itibariyle yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 22°C, en düşük 17°C olması bekleniyor.

ZONGULDAK

Zonguldak hava durumu parçalı ve çok bulutlu en yüksek 22°C, en düşük 14°C olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

Orta ve Doğu Karadeniz hava durumu parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile bu akşam itibariyle Trabzon, Giresun ve Gümüşhane etrafının Doğu Karadeniz’in iç bölgeleri le Giresun etrafının yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

BAYBURT

Bayburt hava durumu parçalı, yer yer çok bulutlu ve yerel olmak üzere zaman zaman sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 24°C, en düşük 8°C olması bekleniyor.

SAMSUN

Samsun hava durumu parçalı yer yer çok bulutlu, gece ile sabah saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 20°C, en düşük 16°C olması bekleniyor.

TOKAT

Tokat hava durumu parçalı yer yer çok bulutlu, yerel aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 24°C, en düşük 14°C olması bekleniyor.

TRABZON

Trabzon hava durumu parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleriyle yerel  sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 21°C, en düşük 16°C olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

Doğu Anadolu Bölgesi hava durumu parçalı ve az bulutlu, yer yer yer yer çok bulutlu, öğle saatleri itibariyle kuzey ve batı taraflarının yerel olmak üzere yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

ERZURUM

Erzurum hava durumu parçalı, yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 22°C, en düşük 8°C olması bekleniyor.

IĞDIR

Iğdır hava durumu parçalı ve az bulutlu, yer yer  çok bulutlu, öğle saatleri itibariyle sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 31°C, en düşük 17°C olması bekleniyor.

KARS

Kars hava durumu parçalı, yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı en yüksek 24°C, en düşük 5°C olması bekleniyor.

VAN 

Van hava durumu parçalı ve az bulutlu en yüksek 25°C, en düşük 9°C olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

Güneydoğu Bölgesi hava durumu az bulutlu ve açık, zamanla batı taraflarının yer yer parçalı bulutlu olması bekleniyor.

ADIYAMAN 

Adıyaman hava durumu az bulutlu ve açık, yer yer parçalı bulutlu en yüksek 32°C, en düşük 21°C olması bekleniyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır hava durumu az bulutlu ve açık en yüksek 34°C, en düşük 17°C olması bekleniyor.

GAZİANTEP 

Gaziantep hava durumu az bulutlu ve açık, yer yer parçalı bulutlu en yüksek 30°C, en düşük 17°C olması bekleniyor.

SİİRT

Siirt hava durumu az bulutlu ve açık en yüksek 32°C, en düşük 20°C olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal