Trafik kazası can aldı: Kontrolden çıkan otomobil, sonları oldu!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde meydana gelen feci kaza, bölgedeki yaşamı derinden etkiledi. Otomobilin kontrolden çıkması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

26.04.2024-14:31 - (Son Güncelleme: 26.04.2024-14:31) Trafik kazası can aldı: Kontrolden çıkan otomobil, sonları oldu!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde yaşanan feci kaza, bölge halkını derin bir üzüntüye boğdu. Kontrolden çıkan bir otomobilin neden olduğu kaza sonucu 1 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı.Kaza, Karacabey-Boğazköy Mahallesi yolunda gerçekleşti. Samet Özen (34) yönetimindeki 16 TJ 914 plakalı Otomobil, kırsal Taşlık Mahallesi yakınlarında seyir halindeyken kontrolden çıkarak tarlaya devrildi. Araç içerisinde bulunan sürücü Samet Özen ile B.D. (28) ve M.N.A. (19) isimli yolcular kaza sonucu yaralandı.

Çok sayıda ekip sevk edildi

Çevredekilerin olayı bildirmesi üzerine bölgeye hızla 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ancak, kazada ağır yaralanan sürücü Samet Özen, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar ise Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahaleler sonucunda hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı. Kaza haberinin ardından olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edilirken, kazanın meydana geldiği bölgede trafik kontrolleri sıklaştırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazanın nedeni ve detayları üzerinde çalışmalar sürdürülüyor. Kazanın meydana geldiği bölgede trafik yoğunluğu yaşanırken, olayın ardından bölge halkı ve yakınları büyük bir üzüntü içerisinde kaza haberini bekliyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal