Son Dakika! İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı Var

İstanbul merkez olmak üzere tespit edilen 25 adrese polis helikopteri destekli uyuşturucu operasyonu düzenledi.

09.06.2021-09:02 - (Son Güncelleme: 09.06.2021-09:02) Son Dakika! İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı Var

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafınca bu sabah gerçekleştirilen 25 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda çok sayıda zanlı gözaltına alınırken, uyuşturucudan elde edildiği düşünülen yüklü miktarda para, ruhsatsız silah ve satışa hazır çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Geniş çaplı yapılan operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi.

23 suçluya yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında 25 adrese eş zamanlı operasyon İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polis ekipleri, tarafından gerçekleşti.

İstanbul'un Maltepe, Kartal, Pendik ve Ümraniye ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon için düğmeye basıldı. 25 adrese eş zamanlı gerçekleşen operasyonda, çok sayıda suçlu gözaltına alındı.

Tespit edilen adreslere özel harekat polislerinin de katıldığı helikopter destekli operasyonda, ekipler özel eğitimli narkotik dedektör köpekleri ile söz konusu adreslerde aramalarını sürdürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal