Son Dakika: Terör ile Bağlantısı Tespit Edilen Beyoğlu HDP Eş Başkanı Mehmet Sait Bor Gözaltına Alındı

İstanbul'da eli kanlı terör örgütlerine yönelik 12 farklı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, Beyoğlu İlçesi HDP Eş Başkanı Mehmet Sait Bor gözaltına alındı.

09.06.2021-07:55 - (Son Güncelleme: 09.06.2021-08:20) Son Dakika: Terör ile Bağlantısı Tespit Edilen Beyoğlu HDP Eş Başkanı Mehmet Sait Bor Gözaltına Alındı

Alçak terör örgütlerinin şehir yapılanmalarına yönelik mücadelesi güvenlik güçleri tarafından devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı yaptıkları açıklamaların da tek bir terör üyesi bile bırakmadan bu işi kararlılıkla devam edeceklerini belirtiyor. Terör örgütü üyesi veya bizzat faaliyet gösterenlerin inlerine kadar girileceği belirtiliyor..

12 ADRESE OPERASYON

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polis ekipleri, şehirde terör örgütü PKK adına faaliyete bulundukları tespit edilen suçluların yakalanması için çalışma başlattı.

Başlatılan çalışmalar kapsamında 7 ilçede tespit edilen 12 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleşti.

HDP'Lİ BAŞKAN GÖZALTINA ALINDI

Gerçekleşen eş zamanlı operasyonda, HDP Beyoğlu İlçe Eş Başkanı Mehmet Sait Bor gözaltına alındı. Operasyonlara dair çalışmalar sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal