Acı haber Türkiye'yi yasa boğdu: Erzurum'da bir astsubay şehit oldu!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'ye acı bir haberle duyurdu: Erzurum'dan bir astsubay şehit oldu. Geçtiğimiz yıl bir kavgaya müdahale ederken yaralanan Jandarma Astsubay Mustafa Yaşar'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

02.05.2024-13:26 - (Son Güncelleme: 02.05.2024-17:18) Acı haber Türkiye'yi yasa boğdu: Erzurum'da bir astsubay şehit oldu!

Bakan Yerlikaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Erzurum İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Astsubay Mustafa Yaşar, 3 Temmuz 2023 tarihinde kavgaya müdahale ettiği esnada yaralanmasının ardından tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" ifadelerini kullandı.

Şehit astsubayın adı, vatan sevgisi ve fedakarlığıyla dolu bir yaşamı temsil ediyor. Ülkenin huzur ve güvenliği için görev yaparken yaşamını yitiren bu kahraman, Türk milletinin minnet ve şükranla anacağı isimler arasına katıldı.

Yerlikaya, şehit haberini duyurdu

Yerlikaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Erzurum İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Astsubay Mustafa Yaşar, 3 Temmuz 2023 tarihinde kavgaya müdahale ettiği esnada yaralanmasının ardından tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur."


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal